Sıkça Sorulan Sorular

Site Kullanımı

1) Dosya nasıl gönderilir?
2) Site kullanım dili nasıl değiştirilir?
3) Ankete oy nasıl verilir?
4) Üyelik gerekli mi?
5) Arama nasıl yapılır?


1) Dosya nasıl gönderilir?
^

Site yönetimi kullanıcıların dosya gönderimine izin vermiş ise Download kategorisinin altında Dosya Ekle bağlantısını göreceksiniz. İlgili alanları doldurup Gönder düğmesine basmanız yeterlidir. Ekran görüntüsü alanı dışında tüm alanları doldurmanız zorunludur. Gönderme işleminden sonra dosyanız site yönetimi tarafından onaylandıktan sonra erişime açılacaktır.



2) Site kullanım dili nasıl değiştirilir?
^

Eğer sitenin ana dili kendi kullandığınız dil değilse, her oturum açtığınızda tercih ettiğiniz dile otomatik geçmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Oturum açın ve site görünüm dilini değiştirin.
  • Profil düzenleme sayfanıza girin ve profilinizi kaydedin.

Daha sonraki girişlerde oturum açtıktan sonra sitede tercih ettiğiniz dili kullanacaksınız.



3) Ankete oy nasıl verilir?
^

Site yönetimi tarafından kullanıma açılan anket veya anketler sayfaların sağında yer alacaktır. Eğer oturum açmış ve daha önce oy kullanmamışsanız herhangi bir seçeneğe tıklayarak Oyla tıklayabilirsiniz. Sayfanın sağında görülmeyen anketler için de Anketler sayfasına gidebilirsiniz.



4) Üyelik gerekli mi?
^

Hayır. Ancak bazı belgeler, programlar veya dosyalar sadece üyelere görünüyor olabilir. Üye değilseniz, bunların varlıgından bile haberdar olamazsınız. Ayrıca anketlere katılmak için de üye olmanız gerekir.



5) Arama nasıl yapılır?
^

Menüden ARA bağlantısını seçtiğinizde karşınıza 2 farklı arama bölümü gelir. Dosya aramak için Dosya Ara, makale aramak için ise Makale içinde Ara formunu kullanmanız gerekir. En az 3 karakterli bir metin girdikten sonra aranacak konumu (kategoriyi) Konum seçim kutusundan seçip, aramasının yapılmasını istediğiniz sütunu da dizin kutusundan seçip ara düğmesine basın.