Download >> Programlar >> Sandboxie

Açıklama:Paylaş

Tehlikeli yazılımlarla, spyware ve malware'ler ile uğraşmaktan yoruldunuz mu?

İstenmeyen yazılımları kaldırırken saatler mi harcıyorsunuz?

Alışık olunmayan web adreslerine tıklamaktan korkuyor musunuz?

Sandboxie

Sandboxie, programlarınızı, bilgisayarınızdaki veri ve programlarda kalıcı değişiklikler yapmasını engelleyen yalıtımlı bir alanda çalıştırır.

Kırmızı ok, çalışan bir programdan bilgisayarınıza akan değişiklikleri gösterir. Sandboxie ile çalışan alttaki resimde ise gördüğünüz gibi disk birleştirmesine gerek kalmayacak şekilde düzgün bir biçimde veri kaydedilir. Programı kapattığınızda kaydedilen tüm veriler silinerek sisteminizin zarar görmesi engellenir.

Özellikleri

  • Güvenli web gezintisi: Web tarayıcınızı sandboxie altında çalıştırırsanız, herhangi bir siteye girdiğinizde, kötü bir program veya tehlikeli yazılım, sandbox içerisinde kalacak ve bilgisayarınıza erişemeyecektir.
  • Geliştirilmiş Gizlilik: Gezinti geçmişi, çerezler ve ön belleğe alınmış geçici dosyalar, sandbox içerisinde kalacak ve Windows'a sızamayacaklardır.
  • Güvenli E-posta: Virus ve diğer tehlikeli yazılımlar, e-postanızda gizlense bile açtığınızda gerçek sisteminize ulaşamazlar.
  • Windows Aynı Kalacak: Yalıtılmış alana programlarınızı kurarak Windows'unuzu yavaşlamaktan kurtarın.


Dil:

Türkçe (TR)

Eklenme Tarihi:

21.02.2009

Yapımcı:

Ronen Tzur

Lisans:

Shareware

Ekran Görüntüsü:

Ekran Görüntüsü

Boyut:

0.46 MB

Etiketler:



İndir İndir (İndirilme: 41)

Yorum Yaz

Adı Soyadı:
E-Posta (gösterilmeyecek):
Başlık:
Yorum:
Güvenlik Kodu: 134490


Dosyaya Yapılan Yorumlar


Yorum: #1^
Başlık: Benzer baska program yokmu
Yorum:

Program bende coğu zaman hata veriyor.Sanırım biraz basit kalmış bir program.Bu işi yapacak daha saglıklı çalışan baska program var mı

Ekleyen: Ismail (Eklenme: 11.06.2011 19:35:29)
Yorum: #2^
Başlık: Sandboxie Hakkında
Yorum:

Merhaba,


Sandboxie için yetersiz bir program demişsiniz ve bundan daha iyi bir program önerisi istemişsiniz. Eksik olduğu yer hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Deneme şansım bulunmadı ancak Returnil adlı program ve Norton GoBack adlı programları alternatif olarak kullanabilirsiniz. Ancak bu programların fiyatları da yaptıkları işe göre Sandboxie'den daha fazla.

Ekleyen: Volkan Gezer (Eklenme: 14.06.2011 16:06:47)


Sayfa Başı