Download >> Oyunlar >> Scorched 3D

Açıklama:Paylaş

Scorched 3D, klasik DOS oyunu olan Scorched Earth "Tüm Oyunların Özü" temeline dayalı 3D bir oyundur. Scorched 3D, tüm ayrıntıları içeren tanklar ve roket atıcılar ile hareketli uçaklar, donanma tekneleri, su ve hatta kuşları oyunla karıştıran canlı üç boyutlu ortamını içerir. Diğer iyileştirmeler olarak da LAN ve internet oyunu ile oynanabilmesi ve müzik eklemeleri söylenebilir. Scorched 3D tamamıyla ücretsiz oynanabilen Microsoft Windows ve Unix (Linux, FreeBSD, Mac OS X, Solaris vb.) işletim sistemlerinde çalışabilen bir oyundur.

 

Diğer ekran görüntüleri için siteyi ziyaret edin.


Scorched 3D, ağır silahları içeren ve gerçek zamanlı tura dayalı, kullanıcıların birbirlerinin silahlarına karşılık verebileceği, kalkan ve taktiklerini kullanabileceği bir oyundur. Verilen zamanda, hedef tutturma, rakibinizi zeki bir şekilde ekonomisinde zorluklara sokma, arazi üzerinde hareket etme gibi özelliklere sahiptir.

İsteğe bağlı olarak kendi sunucunuzu kurup arkadaşlarınızla oynayabilir veya internet üzerindeki sunuculardan gerçek kullanıcılara karşı savaşabilirsiniz. Üçüncü bir seçim olarak da bilgisayarınızdaki yapay zekalara karşı oynayabilirsiniz.

Eş zamanlı en fazla 24 oyuncuya kadar desteklenebilen, rasgele oluşturulan 3D arazilere yine rasgele yerleştirileceğiniz oyunda, kullanıcılar tarafından tasarlanmış haritalarda da oynayabileceksiniz. Scorced3D, daha farklı silahları çıkaran, iyileştirilmiş oyun özelliklerini içeren Apocalypse modla birlikte gelir. Oyunun web adresinden Yeni modları indirebilirsiniz.

 



Dil:

English (EN)

Eklenme Tarihi:

06.09.2008

Yapımcı:

N/A

Lisans:

Freeware

Ekran Görüntüsü:

Ekran Görüntüsü

Boyut:

48.00 MB

Etiketler:



İndir İndir (İndirilme: 58)

Yorum Yaz

Adı Soyadı:
E-Posta (gösterilmeyecek):
Başlık:
Yorum:
Güvenlik Kodu: 829505


Dosyaya Yapılan Yorumlar


Yorum Bulunamadı!
Sayfa Başı